Estrena 17 de maig de 2024

Us donem la benvinguda a La Bella i La Bèstia, El Musical!

 

Un projecte ambiciós que busca portar a escena una de les històries més icòniques i entranyables de Disney

 

El nostre objectiu és oferir una experiència inoblidable al públic, transportant-lo al màgic món de la França del segle XVIII, on es desenvolupa la història d'amor entre Bella i Bèstia.

 

Però per a aconseguir-ho, necessitem del teu suport. La producció d'un musical no és una tasca senzilla, implica molts recursos, tant humans com materials, i és per això que requerim de finançament per a poder dur a terme aquest projecte amb la qualitat que mereix.

Per això, et convidem a donar-nos suport i formar part d'aquest somni. Amb la teva col·laboració podrem fer realitat La Bella i La Bèstia, i portar al públic una experiència inoblidable que els transporti a un món de fantasia i emocions.

 

Uneix-te a nosaltres i sigues part d'aquesta gran aventura!

Ajudant a fer-ho realitat

Una jove somiadora i romàntica anomenada Bella viu en un petit poble al costat del seu pare, un inventor d'artefactes, al qual alguns consideren un ancià dement. Un dia, el seu pare viatja a una fira per exposar els seus invents, però es perd pel camí i acaba en un vell i misteriós castell. Buscant recer i un lloc on passar la nit, el pare de Bella descobreix que el senyor d'aquest castell és una horrible Bèstia. Quan s'adona de la seva presència, la Bèstia el fa presoner.

              Bella, preocupada pel seu pare, no dubta ni un instant en sortir a la seva recerca. Quan troba el castell, Bella decideix fer un intercanvi i quedar-se tancada a canvi de la llibertat de l'ancià. Durant la seva estada, la protagonista coneixerà a una sèrie de peculiars personatges que faran que se senti molt més còmoda. A més, a poc a poc, anirà coneixent la Bèstia, i s'adonarà que, en el seu interior, hi ha un gran cor. La jove s'enamora d'ell, desfent així l'antic encanteri de la rosa...