Estiu Assaig

Del 28 de Juny al 30 de Juliol Vine a passar un estiu únic ple de dansa, teatre, cant i circ amb molta creativitat i diversió. Destinat a nens i nenes dels 3 als 11 anys. Treballem un musical/coreografia cada Setmana. Horari de Dilluns a Divendres de 9h a 15:30. Les sortides sempre condicionades a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les mesures que determinin les autoritats.

Estiu Joves (matins)

Del 28 de Juny al 30 de Juliol.Vine a passar un estiu molt entretingut. Si t'agrada la dansa, el teatre, les danses aeriès, el cant,...aquest és el teu lloc. Destinat a nois i noies de més de 11 anys. Treballarem una coreografia cada Setmana dels estils més actuals que existeixen. Horari de Dilluns a Divendres de 9h a 15:30. Les sortides sempre condicionades a l’evolució de la crisi de la Covid-19 i a les mesures que determinin les autoritats.

Tecnificacions (Tarda)

Classes destinades a l'equip de competició de l'escola o alumnes de dins o fora de l'escola amb un nivell alt de la disciplina. Seran 4 classes per setmana de 2 hores cada una d'un estil en concret. Els professors que vindran a donar les classes són d'alt nivell i reconeguts tant a nivell nacional com internacional.

Inscripció Estiu Assaig
Podeu omplir la inscripció i enviar-la a estiu@assaig,cat
fitxa d'inscripció EstiuAssaig.pdf
Documento Adobe Acrobat [109.8 KB]