Companyies Assaig

Som  apassionats per l'art escènic, compromesos amb la creativitat i la formació de joves talents des del nostre inici l'any 2016. A ASSAIG , creiem que les arts escèniques són una poderosa forma d'expressió que transcendeix generacions i fronteres. És per això que comencem la nostra travessia centrant-nos en els més joves, amb la ferma convicció que són el futur de la dansa i el teatre

 

El nostre nom, ASSAIG reflecteix la nostra dedicació i constancia a l'excel·lència i la millora contínua. Al llarg dels anys, hem treballat incansablement per a conrear el talent emergent, brindant oportunitats perquè els joves artistes explorin la seva creativitat i desenvolupin les seves habilitats en un entorn de suport i col·laboració.

 

La nostra visió és clara: inspirar, entretenir i educar a través de les arts escèniques. Amb cada producció, busquem emocionar al nostre públic, provocar reflexions profundes i fomentar l'amor per les arts escèniques. Hem tingut la fortuna de comptar amb un elenc talentós, un equip dedicat i una audiència apassionada que ens ha acompanyat en aquest emocionant viatge.

 

Al llarg dels anys, hem explorat una àmplia varietat de gèneres i estils teatrals, des de comèdies lleugeres fins a drames commovedors, i des de produccions clàssiques fins a peces contemporànies. Cada muntatge és una oportunitat per a créixer i aprendre.

Estem compromesos amb el creixement continu, la innovació i la col·laboració amb altres artistes i organitzacions teatrals. A mesura que avancem, continuem desenvolupant nous projectes, nodrint el talent emergent i buscant expandir els nostres horitzons artístics.

 

Així que, si ets un amant del teatre, un jove actor en embrió o simplement algú que busca una experiència teatral única, et convidem a unir-te a ASSAIG i acompanya'ns en aquesta emocionant travessia plena de creativitat, passió i art.

 

Benvinguts al nostre món, on la màgia de la dansa i el teatre cobra vida!

Assaig de Teatre

Assaig de Dansa