Assaig som:

Diplomada en Magisteri especialitzada en Educació física i amb una amplia experiència en diferents centres i escoles de dansa.

 

Formació professional a l’escola Company & Company de Barcelona amb especialitat de dansa contemporània, Jazz i Ballet.

 

Al finalitzar la seva formació decideix marxar a Londres a seguir formant-se específicament en el terreny dels Musicals a diferents centres  com Pineapple, Sudio 68, The place,...  amb professor de gran renom com Jack Pontier, Tory Trotter, Roland Price,Ian Knowles, Linda Dadd, Shaun Smith,Sisco,...

 

En la seva carrera professional ha treballat en nombroses companyies de dansa, teatre infantil, pel·lícules, videoclips, anuncis publicitaris, programes de televisió... Sota la direcció de,Warner Music Productions,  Discovery Max, Som-hi produccions,  educatives creativos, Tocats del bolet, Rolling Dance Company, Videoke TV, Traktor Kontrol, Guitar Hiro, O2...

 

Ha dirigit i coreografiat espectacles de dansa.

M’inicio la teatre al 1997 formant-me a Nancy Tuñón, des de llavors,  he passat per l'escola de teatre musical d'Aules i l’escola lliure de Eòlia amb preofessors com David Vert, Carla Torres, Nuria Legarda, i Carme Poy, entre altre. Apart de molts altres cursos,  on podem destacar els darrers cursats amb Javier Daulte a l’obrador de la Sala Beckett i també a l’Estudi de Laura Jou amb la Sandra Monclús

 

Al 2016 inicia els estudis Superiors d’Art Dramàtic a l'Escola Eòlia.

 

Com a director teatre darrerament he format part de l'ajudantia de direcció de Javier Daulte a 4D Òptic estrenada al Novembre de 2018.

 

També he  dirigit amb la companya MercanCia l’obra teatral “Pineapple Store” presentat a Porta4 de Barcelona al 2017 i el la direcció adjunta del MicroMusical “Jo, desconegut” presentat al Festival Pindoles 2017.

 

Cal destacar la direcció del projecte Migracions, amb el que hem guanyat el premi Catalunya 2010 NAFENT de resolució de conflictes, atorgada per la Fundació GREC, així com el primer premi Terres de l'Ebre de la quarta edició dels premis Federico Mayor Zaragoza de l'Associació d' amics de la UNESCO de Tortosa.

 

També he dirigit uns quants curtmetratges on podem destacar "Quan despertes l'endemà” amb què va guanyar el primer premi del concurs d'Audiovisuals 2012 de la Fundació-Lliga catalana contra el càncer Oncolliga

 

Formada en danses urbanes amb diferents professors de nivell nacional i internacional. Titulada en comèdia musical a l’escola Coco Comin i Som-hi Dansa. Campiona d’Espanya a diversos campionats de Hip Hop. Actualment professora i coreògrafa de Hip Hop, Jazz, Contemporani, Claquè i Comercial, a més de Cheerleader del Barça!

Ballarí i coreògraf format a nivell internacional a les millors escoles de Danses Urbanes.
Actualment forma part del repartiment del musical “Grease Reloaded” dirigit per Mario Jimenez y Cristian Jimenez amb la companyia “Supastaff”.
Coreògraf de la companyia de dansa urbana “Artemis”, guanyadors de diferents campionats nacionals.
Professor de Comercial Dance i Sexy Style a diverses escoles de renom entre Barcelona i Hospitalet del Llobregat.

Integrant de l’equip de competició de Fit-kid des del 2004.
Campiona d’Espanya a les categories individual, dúo, grup i equip diverses vegades.
5a classificada al Campionat del Món a la modalitat Fitkid Solo Femení, al 2009.
Actualment professora d’acrobàcia al Gimnàs Bunkay de Ripollet, al col·legi Mas Boadella de Sabadell i a l’Assaig Escola de dansa i arts escèniques.
Amb nocions de ballet i jazz, practicades durant anys.

Professor d’acrobàcia.
Actualment cursant Ciències de l’activitat física i de l’Esport (INEFC).
Competidor de Fitkid des de 2008.
Campió d’Espanya de fitkid en diverses ocasions en modalitat solo, grup i equip.
Campió d’Europa de fitkid al 2015 en modalitat solo

Titulada en el nivell 3 Intermediate (Ballet) de la Royal Academy of Dance. Menció al 1r.

Nivell de dansa Jazz a la Federació Catalana de Professors de Dansa.

Formació en dansa urbana i contemporània durant 8 anys. Actualment segueix formant-se a la Danceschool de Barcelona,La Room de La Llagosta i a Som-hi Dansa com a formació professional. Campiona de diversos campionats de dansa urbana i component de la companyia Scram Drops.

Titulada en art dramàtic per l’escola Nancy Tuñón i Jordi Oliver. Ha cursat diferents cursos intensius de Dansa per actors i Interpretació de cançons, juntament amb cursos de càmera amb l’Esteve Rovira a Nancy Tuñón i Eòlia.

 

Va començar a formar-se a l’escola Altaveu amb tècnica clàssica i després va passar a formar-se amb tècnica moderna amb Elisabeth Castro. Seguidament va compaginar el cant clàssic amb el cant modern.

 

Actualment ha cursat el primer curs d’Estill Voice a Eòlia i segueix formant-se amb Speech level singing a Miguel Manzo Vocal Studio.

 

Actriu i cantant de la Companyia de teatre Magatzem d’Ars i actualment directora vocal de la mateixa, dirigint obres com Oliver Twist al teatre Gaudí i d’altres com La Blancaneus i els set nans, La Caputxeta, al Teatreneu.

 

A partir dels 16 anys va començar a cantar en diferents formacions. Actualment cantant a l’orquestra Swing Latino i a Tribut Abba entre d’altres.

 

Exercint de professora de cant a Barcelona amb actors i cantants que volen perfeccionar i millorar la seva tècnica.

 

T'espera per ajudar-te a trobar la teva veu, a interpretar els teus temes preferits, a descobrir-ne de nous i, en definitiva, a passar-t'ho bé cantant!

 

Professora de Hata ioga des de l'any 2012. Va formar-se amb en Ramon Cases, mestre amb qui segueix aprenent.

 

Seguint les premises del hatha i el raja ioga (ioga físic i ioga

mental), la sessió s'estructura de la següent manera: comencem amb

unes postures preparatòries i de respiració, seguim amb la salutació

al sol i una sèrie de postures dempeus i finalitzem amb una bona i

merescuda relaxació final.

 

Ens centrem en la correcció de la columna vertebral i de la postura

corporal, treballem postures d'equilibri i de força, desbloquegem les

articulacions i flexibilitzem el nostre cos. La respiració, la

concentració i l'entrega ens acompanyen durant tota la sessió i, a poc

a poc, anem interioritzant totes aquestes eines (d'altra banda ja

disponibles de forma natural en nosaltres) per poder aplicar-les en el

nostre dia a dia.