assaig.cat
assaig.cat

Assaig som:

JULIA TRIAS

 

Diplomada en Magisteri especialitzada en Educació física i amb una amplia experiència en diferents centres i escoles de dansa.

 

Formació professional a l’escola Company & Company de Barcelona amb especialitat de dansa contemporània, Jazz i Ballet.

 

Al finalitzar la seva formació decideix marxar a Londres a seguir formant-se específicament en el terreny dels Musicals a diferents centres  com Pineapple, Sudio 68, The place,...  amb professor de gran renom com Jack Pontier, Tory Trotter, Roland Price,Ian Knowles, Linda Dadd, Shaun Smith,Sisco,...

 

En la seva carrera professional ha treballat en nombroses companyies de dansa, teatre infantil, pel·lícules, videoclips, anuncis publicitaris, programes de televisió... Sota la direcció de,Warner Music Productions,  Discovery Max, Som-hi produccions,  educatives creativos, Tocats del bolet, Rolling Dance Company, Videoke TV, Traktor Kontrol, Guitar Hiro, O2...

 

Ha dirigit i coreografiat espectacles de dansa.

JORDI CID

M’inicio la teatre al 1997 formant-me a Nancy Tuñón, des de llavors,  he passat per l'escola de teatre musical d'Aules i l’escola lliure de Eòlia, apart de molts altres cursos,  on podem destacar els darrers cursats amb Javier Daulte a l’obrador de la sala Beckett i també a l’Estudi de Laura Jou amb la Sandra Monclús

 

Al 2016 inicia els estudis Superiors d’Art Dramàtic a l'Escola Eòlia.

 

Com a director teatre darrerament he format part de l'ajudantia de direcció de Javier Daulte a 4D Òptic estrenada al Novembre de 2018.

També he  dirigit amb la companya MercanCia l’obra teatral “Pineapple Store” presentat a Porta4 de Barcelona al 2017 i el la direcció adjunta del MicroMusical “Jo, desconegut” presentat al Festival Pindoles 2017.

 

Cal destacar la direcció del projecte Migracions, amb el que hem guanyat el premi Catalunya 2010 NAFENT de resolució de conflictes, atorgada per la Fundació GREC, així com el primer premi Terres de l'Ebre de la quarta edició dels premis Federico Mayor Zaragoza de l'Associació d' amics de la UNESCO de Tortosa.

 

També he dirigit uns quants curtmetratges on podem destacar "Quan despertes l'endemà” amb què va guanyar el primer premi del concurs d'Audiovisuals 2012 de la Fundació-Lliga catalana contra el càncer Oncolliga

 

Actualment està dirigint War, una adaptació lliure de Croades de Michael Azama amb  Assaig Teatre.

 

 

GEMMA COSTA

Titulada en art dramàtic per l’escola Nancy Tuñón i Jordi Oliver. Ha cursat diferents cursos intensius de Dansa per actors i Interpretació de cançons, juntament amb cursos de càmera amb l’Esteve Rovira a Nancy Tuñón i Eòlia.

 

Va començar a formar-se a l’escola Altaveu amb tècnica clàssica i després va passar a formar-se amb tècnica moderna amb Elisabeth Castro. Seguidament va compaginar el cant clàssic amb el cant modern.

 

Actualment ha cursat el primer curs d’Estill Voice a Eòlia i segueix formant-se amb Speech level singing a Miguel Manzo Vocal Studio.

 

Actriu i cantant de la Companyia de teatre Magatzem d’Ars i actualment directora vocal de la mateixa, dirigint obres com Oliver Twist al teatre Gaudí i d’altres com La Blancaneus i els set nans, La Caputxeta, al Teatreneu.

 

A partir dels 16 anys va començar a cantar en diferents formacions. Actualment cantant a l’orquestra Swing Latino i a Tribut Abba entre d’altres.

 

Exercint de professora de cant a Barcelona amb actors i cantants que volen perfeccionar i millorar la seva tècnica.

 

T'espera per ajudar-te a trobar la teva veu, a interpretar els teus temes preferits, a descobrir-ne de nous i, en definitiva, a passar-t'ho bé cantant!

 

CRISTINA ISERN

Diplomada en magisteri especialitat Educació Física i amb més 10 anys d’experiència en el món de la gimnàstica artística i l’acrobàcia i més de 6 anys d’experiència com a  professora d’acrobàcia.

 

Titulació de jutge de gimnàstica artística a nivell escolar.

Ha competit en Fitkid durant 6 anys participant en campionats de Catalunya, espanya i 4 campionats mundials. Aconseguint pòdiums per equips a  Itàlia i Hungria

 

En la seva carrera professional a treballat a nombroses companyies de circ: Circkid a Barcelona, Circo de los Horrores a Miami (Florida), de gira per Catalunya amb el Circ Italià .Directora artística d’espectacles musicals a la costa brava. Animadora a l’equip de les Cheerleaders de Barcelona.

NURIA COBO

Professora de Hata ioga des de l'any 2012. Va formar-se amb en Ramon Cases, mestre amb qui segueix aprenent.

 

Seguint les premises del hatha i el raja ioga (ioga físic i ioga

mental), la sessió s'estructura de la següent manera: comencem amb

unes postures preparatòries i de respiració, seguim amb la salutació

al sol i una sèrie de postures dempeus i finalitzem amb una bona i

merescuda relaxació final.

 

Ens centrem en la correcció de la columna vertebral i de la postura

corporal, treballem postures d'equilibri i de força, desbloquegem les

articulacions i flexibilitzem el nostre cos. La respiració, la

concentració i l'entrega ens acompanyen durant tota la sessió i, a poc

a poc, anem interioritzant totes aquestes eines (d'altra banda ja

disponibles de forma natural en nosaltres) per poder aplicar-les en el

nostre dia a dia.

Contacta amb nosaltres


 

assaig.cat

assaig@assaig.cat

603539047 603539047

Per mes informació posa't en contacte amb nosaltres

ens pots seguir a: